Bestuur

Antoinette Tanja foto 1Antoinette Tanja
Voorzitter

Sinds 2008 ben ik met plezier en inzet voorzitter van de Raad van Toezicht van de Volksbond en vanaf medio mei 2016 voorzitter van de Bestuursstichting Volksbond Streetcornerwork. Ik heb een politieke loopbaan, was gemeenteraadslid in Amsterdam, dagelijks bestuurder in het stadsdeel Oost en Statenlid. Daarnaast werk ik als projectleider op het terrein van zorg, welzijn en arbeidsmarkt. Lees meer….

patrick lauwers fotoPatrick Lauwers
Penningmeester

Sinds 2009 ben ik zelfstandig ondernemer. Samen met een collega hebben wij twee coöperaties opgericht voor advies, interim- en projectmanagement binnen de Gezondheidszorg en Bouw. Daarnaast ben ik lid van de Raad van Toezicht bij Doenja Dienstverlening in Utrecht, een prachtige welzijnsorganisatie met sociaal makelaars. Recent ben ik voorzitter van Grasboom Amersfoort, een ouderinitiatief voor jong volwassenen met Autisme (ASS). Lees meer.….

Marieke van den Berg fotoMarieke van den Berg
Penningmeester

Sinds 2 jaar ben ik werkzaam bij de William Schrikker Groep als Sr. P&O Adviseur. Daarvoor heb ik 3,5 jaar bij PGGM gewerkt. PGGM heeft een afdeling die HR-adviezen geeft aan instellingen in Zorg en Welzijn. Ik hield mij daar vooral bezig met reorganisaties en sociale plannen, strategische personeelsplanning en duurzame inzetbaarheid. Lees meer…..

Hanneke van Riessen fotoHanneke van Riessen
Secretaris

Ik ben van 1990 – 2010 werkzaam geweest bij Spirit (jeugdhulpverlening). Gestart als groepsleidster in de meisjeshulpverlening en de laatste 13 jaar als manager op diverse afdelingen, met verschillende teams en projecten met allerlei doelgroepen (residentiële opvang, ambulante zorg, nieuwe perspectieven, gezinsbegeleidingen). Lees meer.….

Robert Flos
Lid Bestuur

In maart 2017 ben ik met veel enthousiasme aangetreden als bestuurslid bij de Volksbond Streetcornerwork. Ik woon samen met mijn vriend in Amsterdam Oud-West. Mijn ‘bouwjaar’ is 1968. Sinds juni 2016 werk ik bij het Actiecentrum Veiligheid en Zorg (zeg maar het Veiligheidshuis van de regio Amsterdam) als projectleider voor jongvolwassen stelselmatige daders. Lees meer….

Theo van OoiTheo van Ooi
Lid Bestuur

Maart 2018 ben ik voorgedragen als lid van het bestuur van Volksbond- Streetcornerwork op bindende voordracht van de cliëntenraad. Een hele eer.

Ik ben werkzaam in de zorg sinds 1980 in verschillende rollen en functies. Na een ingrijpend life-event in de jaren negentig heb ik bewust gekozen voor een rol in behartiging van cliëntenbelangen in zorg. Aanvankelijk in de GGz en Maatschappelijk Opvang. Later zijn Jeugdzorg, Forensische psychiatrie, vrouwenopvang en ouderenzorg daar bij gekomen.  Lees meer….

Monique BrewsterMonique Brewster
Lid Bestuur

Ik stel mij graag voor als nieuw bestuurslid van de Volksbond Streetcornerwork. Mijn naam is Monique Brewster. Ik woon met mijn gezin in Amsterdam en ik werk nu als directeur bij een kleine woningcorporatie in Leusden na bijna twintig jaar bij Amsterdamse corporaties gewerkt te hebben waarvan het grootste deel tijdens de vernieuwingsoperatie in de Bijlmermeer. Lees meer….