Bestuur

Antoinette Tanja foto 1Antoinette Tanja
Voorzitter

Sinds 2008 ben ik met plezier en inzet voorzitter van de Raad van Toezicht van de Volksbond en vanaf medio mei 2016 voorzitter van de Bestuursstichting Volksbond Streetcornerwork. Ik heb een politieke loopbaan, was gemeenteraadslid in Amsterdam, dagelijks bestuurder in het stadsdeel Oost en Statenlid. Daarnaast werk ik als projectleider op het terrein van zorg, welzijn en arbeidsmarkt. Lees meer….

 

patrick lauwers fotoPatrick Lauwers
Penningmeester

Sinds 2009 ben ik zelfstandig ondernemer. Samen met een collega hebben wij twee coöperaties opgericht voor advies, interim- en projectmanagement binnen de Gezondheidszorg en Bouw. Daarnaast ben ik lid van de Raad van Toezicht bij Doenja Dienstverlening in Utrecht, een prachtige welzijnsorganisatie met sociaal makelaars. Recent ben ik voorzitter van Grasboom Amersfoort, een ouderinitiatief voor jong volwassenen met Autisme (ASS). Lees meer.….

Marieke van den Berg fotoMarieke van den Berg
Penningmeester

Sinds 2 jaar ben ik werkzaam bij de William Schrikker Groep als Sr. P&O Adviseur. Daarvoor heb ik 3,5 jaar bij PGGM gewerkt. PGGM heeft een afdeling die HR-adviezen geeft aan instellingen in Zorg en Welzijn. Ik hield mij daar vooral bezig met reorganisaties en sociale plannen, strategische personeelsplanning en duurzame inzetbaarheid. Lees meer…..

Hanneke van Riessen fotoHanneke van Riessen
Secretaris

Ik ben van 1990 – 2010 werkzaam geweest bij Spirit (jeugdhulpverlening). Gestart als groepsleidster in de meisjeshulpverlening en de laatste 13 jaar als manager op diverse afdelingen, met verschillende teams en projecten met allerlei doelgroepen (residentiële opvang, ambulante zorg, nieuwe perspectieven, gezinsbegeleidingen). Lees meer.….

Eric Lemstra, voorzitter Raad van Bestuur van XtraEric Lemstra
Lid Bestuur

Sinds januari 2012 ben ik voorzitter van de Raad van Bestuur van Xtra, een ondernemende welzijn- en maatschappelijke dienstverleningsorganisatie in de regio Haaglanden. Sinds 2016 ook met MEE Zuid Holland Noord in haar gelederen. Wij richten ons op mensen die tijdelijk of langdurig kwetsbaar zijn en onze missie is ‘Meedoen en Meetellen’. Lees meer….

Robert Flos
Lid Bestuur

In maart 2017 ben ik met veel enthousiasme aangetreden als bestuurslid bij de Volksbond Streetcornerwork. Ik woon samen met mijn vriend in Amsterdam Oud-West. Mijn ‘bouwjaar’ is 1968. Sinds juni 2016 werk ik bij het Actiecentrum Veiligheid en Zorg (zeg maar het Veiligheidshuis van de regio Amsterdam) als projectleider voor jongvolwassen stelselmatige daders. Lees meer….