Onze medewerkers

Onze medewerkers zijn mensen met een grote betrokkenheid en hart voor de cliënt. Zij werken samen met de cliënten, respectvol en op basis van gelijkwaardigheid. Onze medewerkers stimuleren en activeren onze bewoners en bezoekers èn dagen ze uit om zo zelfstandig mogelijk te functioneren. Lees meer over onze medewerkers en hun persoonlijke motivatie.

NaomiNaomi Appelhof
Teamleider

Mijn naam is Naomi Appelhof, ik ben 37 jaar, gelukkig getrouwd en heb 3 kinderen. Ik ben sinds 2004 werkzaam bij de Volksbond, momenteel in de functie van teamleider.

Ik heb altijd het verlangen gehad om een maatschappelijk relevante functie te hebben en mij in te zetten voor kwetsbare mensen. Bij de Volksbond kan ik dit nog steeds doen en daarom werk ik er met plezier.

Jan Billekens
Facilitair, projectleider, arbo coördinator

Mijn naam is Jan Billekens en ik ben sinds 1994 werkzaam bij de Volksbond.

Als hoofd facilitaire dienst ben ik verantwoordelijk voor het onderhoud van alle locaties. Als projectleider ben ik verantwoordelijk voor het verwerven, verbouwen en gebruiksklaar opleveren van nieuwe panden. Daarnaast ben ik als arbo coördinator verantwoordelijk voor de (brand) veiligheid op de locaties.

Ik heb er destijds voor gekozen om bij de Volksbond te werken omdat ik dan veelvuldig in contact ben met de cliënten van de Volksbond. Daarnaast vind ik de aard van mijn werkzaamheden enorm interessant en heb ik de facilitaire dienst binnen de Volksbond mede opgezet.

Alex Dirks
ICT

Mijn naam is Alex Dirks en ik ben sinds 2001 in dienst bij de Volksbond. Hier ben ik verantwoordelijk voor de automatisering van alle Volksbond locaties.
Ik heb het nog steeds enorm naar mijn zin binnen de Volksbond. In de loop van de tijd heb ik kansen èn het vertrouwen van de Volksbond gekregen om mijzelf verder te ontwikkelen en dit heeft mij gebracht tot waar ik nu ben.

Daarnaast vind ik het belangrijk om iets te doen voor de mensen die het wat minder hebben in onze samenleving en werk ik liever bij een stichting dan in het bedrijfsleven.

 

Jan Groenewoud
Technische Dienst

Mijn naam is Jan Groenewoud en ik werk sinds 2010 bij de Technische Dienst van de Volksbond. Naast reparaties, onderhoud en controles probeer ik een schakeltje te zijn in de relatie tussen de cliënt en de Volksbond.Bij de Volksbond kan ik mijn vakkennis combineren met mijn mensenkennis. De informele werksfeer spreekt mij enorm aan.

Carry Ruiter
Algemeen secretaresse

Mijn naam is Carry Ruiter en ik ben sinds 2008 werkzaam bij de Volksbond als algemeen secretaresse. Mijn werkzaamheden zijn van zeer uiteenlopende aard . Ook ben ik samen met een collega verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het BOD (Bureau Ondersteunende Diensten) van de Volksbond en het eerste aanspreekpunt voor interne en externe contacten.
De diversiteit in mijn werkzaamheden maakt mijn werk leuk en inspirerend.
Het zijdelingse contact met cliënten maakt het nog interessanter en enorm waardevol.

Jan Krist
Beleidsmedewerker cliëntenparticipatie

Mijn naam is Jan Krist en ik ben sinds 2008 werkzaam voor de Volksbond in de functie van beleidsmedewerker cliëntenparticipatie. Ik denk en praat mee als het gaat over de ontwikkelingen op het gebied van medezeggenschap.
Ik prikkel, ondersteun, adviseer en coach cliënten, medewerkers en leidinggevenden. Participeren is een werkwoord!