Hanneke van Riessen
Lid Bestuur

Loopbaan:

  • Van 1990-2010: werkzaam geweest bij Spirit, jeugdhulpverlening. Gestart als groepsleidster in de meisjeshulpverlening. De laatste 13 jaar als manager op allerlei afdelingen, teams en projecten met allerlei doelgroepen. Residentiële opvang, ambulante zorg, nieuw perspectieven, gezinsbegeleidingen.
  • In 2010: opleidingsmanager bij het ROC van Amsterdam , college Zuidoost. Leerlingen met niveau 1(entree opleiding), en manager bij niveau 2 (startkwalificatie) en manager van “Stagepunt.”
  • Sinds mei 2014: opleidingsmanager bij Jan des Bouvrie College, ROCva, opleiding op niveaus 3 en 4 voor Mode en interieur.

Met veel enthousiasme en gedrevenheid doe ik mijn werkzaamheden. Daarbij staat de klant altijd centraal. Ik kies voor dynamiek, verandering en vernieuwing.
Het is belangrijk om met elkaar het verschil te kunnen maken. Mijn focus is anderen in hun kracht te zetten en hen de verantwoordelijkheid geven.
Mijn bevlogenheid voor jongeren, mijn directieve manier van leidinggeven, mijn positivisme en mijn loyaliteit zet ik in. Mijn competenties zijn klantgericht, oplossingsgericht en resultaatgericht.