Streetcornerwork – Veldwerker/straathoekwerker Amsterdam Centrum/Noord (32 uur per week) vooralsnog voor de periode van een half jaar:
Streetcornerwork werkt primair voor kwetsbare jongeren en langdurig verslaafden die vanwege een veelvoud aan sociale en individuele oorzaken de relatie met de samenleving zijn kwijtgeraakt of dreigen te verliezen. Streetcornerwork zoekt per direct een veldwerker/straathoekwerker voor 32 uur p/wk voor de locatie Amsterdam Centrum/Noord. Lees meer…..

Veldwerk Amsterdam – 2 veldwerkers (32 uur) waarvan één met prioriteit voor dakloze gezinnen:
Veldwerk Amsterdam is gericht op personen met OGGZ (Openbare Geestelijke Gezondheidszorg) problematiek. Het doel is opsporten, contact maken, motiveren en toe leiden naar passende hulpverleningstrajecten. Ook sporen de veldwerkers de doeplgroep die uit beeld is geraakt op en leveren hen zo mogelijk aan bij instellingen en organisaties. Daarnaast interveniëren en bemiddelen de veldwerkers snel bij onrust en conflicten in drugs- en overlastgebieden. Wij zoeken per direct 2 veldwerkers (32 uur) waarvan één met prioriteit voor dakloze gezinnen. Lees meer…..

Hospitality medewerker:
RIBW/MO G.J. Scheurleerweg is onze opvang en woonvoorziening in Amsterdam Noord. Hier bieden we plaats aan 50 bewoners van 23 jaar en ouder met psychiatrische- en/of verslavingsproblematiek en/of licht verstandelijke beperking. Per half oktober hebben wij plek voor een hospitality medewerker (26 – 36 uur), lees meer…..