Verzorgende IG:
RIBW de Brecht is een woonvoorziening voor mensen met psychiatrische problemen die intensieve woonbegeleiding nodig hebben. Het uiteindelijke doel van De Brecht is bewoners te begeleiden naar meer zelfstandigheid. De Brecht is bedoeld voor mensen met een chronische psychiatrische aandoening die zich moeilijk alleen redden. Wij zoeken per direct een verzorgende IG (24 uur), lees meer…..

Ambulant Zorgmedewerker:
Binnen de Volksbond is er onderscheid tussen Wonen en Zorg. Dit houdt in dat de begeleiding van onze cliënten wordt gescheiden van het wonen en wordt gegeven door ambulante teams, ambulant team regio Oost-Zuid. De ambulante teams bestaan uit ambulante zorgmedewerkers. In verband met nieuwe ontwikkelingen hebben wij plek voor een Ambulant Zorgmedewerker (16 – 26 uur) Crisisgezinnen De Walden. Lees meer…..

Ambulant Zorgmedewerkers 2  Binnen de Volksbond is er onderscheid tussen Wonen en Zorg. Dit houdt in dat de begeleiding van onze cliënten wordt gescheiden van het wonen en wordt gegeven door ambulante teams, ambulant team regio Nieuw-West/West en ambulant team Centrum-Oost-Zuidoost. De ambulante teams bestaan uit ambulante zorgmedewerkers. De ambulante teams worden aangestuurd door regio managers en assistent managers zorg. In verband met nieuwe ontwikkelingen zoeken wij met per direct meerdere Ambulant Zorgmedewerkers 2 voor de regio Nieuw West (32 – 36 uur per week). Lees meer…..

Medewerker Nachtopvang GWS (Flex):
RIBW/MO G.J. Scheurleerweg is onze opvang en woonvoorziening in Amsterdam Noord. Hier bieden we plaats aan 50 bewoners van 23 jaar en ouder met psychiatrische- en/of verslavingsproblematiek en/of licht verstandelijke beperking .Alle bewoners hebben een klein eigen ‘appartement’ met badkamer en keukenblok. Er is een gezamenlijke huiskamer, activiteitenruimte en eetkeukens. Er is 24 uur per dag, zeven dagen per week begeleiding aanwezig om de bewoners een beschermende en stimulerende woon-, leer- en werkomgeving te bieden. Per direct hebben wij plek voor een medewerker nachtopvang (Flex), Lees meer…..

Flex Hospitality Medewerkers (oproepbasis):
Voor de uitbreiding van onze  Flexpool zijn wij per direct op zoek naar meerdere Flex Hospitality Medewerkers. Als Flex Hospitality Medewerker word je ingezet bij ‘piek en ziek’. Hierdoor ben je werkzaam op de verschillende voorzieningen van de Stichting Volksbond in verschillende regio’s in Amsterdam op zowel volwassenenlocaties als locaties voor jongeren. Lees meer…..