Streetcornerwork – Veldwerker/straathoekwerker (32 uur per week):
Streetcornerwork werkt primair voor kwetsbare jongeren en langdurig verslaafden die vanwege een veelvoud aan sociale en individuele oorzaken de relatie met de samenleving zijn kwijtgeraakt of dreigen te verliezen. Wil jij het verschil maken? Streetcornerwork zoekt per direct een veldwerker/straathoekwerker voor ons team in Amsterdam West voor 32 uur p/wk. Lees meer…..

Vakinhoudelijk Coördinator MO/BW en Ambulante Ondersteuning: Daar waar mensen vanwege sociale of individuele problemen de relatie met de samenleving zijn kwijtgeraakt of dreigen te verliezen, willen en kunnen onze mensen het verschil maken. Bij Stichting Volksbond Streetcornerwork werken we met circa 280 medewerkers aan ons doel: onze cliënten in staat stellen om uiteindelijk zo zelfstandig mogelijk te functioneren of wonen. Samen met onze cliënten zoeken wij naar mogelijkheden. Of het nu jongeren of langdurig verslaafden zijn waar we via veldwerk mee in contact komen, dak- en thuisloze cliënten die op onze woonlocaties of herstartstudio’s wonen of vanuit een eigen woning ambulante ondersteuning krijgen of cliënten die gebruik maken van ons dagbestedingsaanbod. Wij hebben per direct plek voor een Vakinhoudelijk Coördinator MO/BW en Ambulante Ondersteuning (24 uur per week). Lees meer…..

Ambulant Begeleider: Daar waar mensen vanwege sociale of individuele problemen de relatie met de samenleving zijn kwijtgeraakt of dreigen te verliezen, willen en kunnen onze mensen het verschil maken. Bij Stichting Volksbond Streetcornerwork werken we met circa 280 medewerkers aan ons doel: onze cliënten in staat stellen om uiteindelijk zo zelfstandig mogelijk te functioneren of wonen. Samen met onze cliënten zoeken wij naar mogelijkheden. Of het nu jongeren of langdurig verslaafden zijn waar we via veldwerk mee in contact komen, dak- en thuisloze cliënten die op onze woonlocaties of herstartstudio’s wonen of vanuit een eigen woning ambulante ondersteuning krijgen of cliënten die gebruik maken van ons dagbestedingsaanbod. Wij zoeken per 1 juni een Ambulant Begeleider voor de regio Oost (min-max 26-36 uur). Lees meer…..

Streetcornerwork – Veldwerker/straathoekwerker (24-36 uur per week):
Streetcornerwork werkt primair voor kwetsbare jongeren en langdurig verslaafden die vanwege een veelvoud aan sociale en individuele oorzaken de relatie met de samenleving zijn kwijtgeraakt of dreigen te verliezen. Wil jij het verschil maken? Streetcornerwork zoekt per direct een veldwerker/straathoekwerker voor ons team in Amsterdam Oost voor 24 tot 36 uur p/wk. Lees meer…..

Hospitality Medewerker:
RIBW de Brecht is een woonvoorziening voor mensen met psychiatrische problemen die intensieve woonbegeleiding nodig hebben. Het uiteindelijke doel van De Brecht is bewoners te begeleiden naar meer zelfstandigheid. De Brecht is bedoeld voor mensen met een chronische psychiatrische aandoening die zich moeilijk alleen redden. Wij zijn op zoek naar een hospitality medewerker (24 – 32 uur per week), Lees meer…..