Hospitality Medewerker (32-36 uur) voor zwangerschapsvervanging:
RIBW/MO G.J. Scheurleerweg is onze opvang en woonvoorziening in Amsterdam Noord. Hier bieden we plaats aan 50 bewoners van 23 jaar en ouder met psychiatrische- en/of verslavingsproblematiek en/of licht verstandelijke beperking. Alle bewoners hebben een klein eigen ‘appartement’ met badkamer en keukenblok. Wij hebben per begin februari 2018 tot eind juli 2018 plek voor een Hospitality Medewerker (32 – 36 uur) voor zwangerschapsvervanging van een collega, lees meer…..

Hospitality Medewerker:
RIBW de Brecht is een woonvoorziening voor mensen met psychiatrische problemen die intensieve woonbegeleiding nodig hebben. Het uiteindelijke doel van De Brecht is bewoners te begeleiden naar meer zelfstandigheid. De Brecht is bedoeld voor mensen met een chronische psychiatrische aandoening die zich moeilijk alleen redden. Wij hebben per januari 2018 plek voor een hospitality medewerker (28 – 32 uur) en per februari 2018 plek voor een hospitality medewerker (20 – 32 uur), lees meer…..

Flex Hospitality Medewerkers (oproepbasis):
Voor de uitbreiding van onze  Flexpool zijn wij per direct op zoek naar meerdere Flex Hospitality Medewerkers. Als Flex Hospitality Medewerker word je ingezet bij ‘piek en ziek’. Hierdoor ben je werkzaam op de verschillende voorzieningen van de Stichting Volksbond in verschillende regio’s in Amsterdam op zowel volwassenenlocaties als locaties voor jongeren. lees meer…..