De Volksbond zoekt de volgende vrijwilligers

 Begeleid(st)er groepsactiviteiten:
RIBW/MO G.J. Scheurleerweg is een woonvoorziening binnen de maatschappelijke opvang van Stichting Volksbond Amsterdam voor ex dak- en thuisloze mensen met langdurige psychiatrische problematiek. Het aanbod van groepsactiviteiten is heel divers en wordt in overleg met de bewoners samen gesteld. Te denken valt aan uitjes zoals zwemmen, wandelen, of activiteiten als sporten, samen koken of creatief bezig zijn. Lees meer….

Fietsenmaker:
Centrum PS is/Buurtkamer Kostelijk een gastvrije, huiselijke plek voor mensen die in contact willen komen met anderen en een zinvolle invulling willen geven aan hun dag. Iedereen kan in principe binnenlopen en meedoen. Lees meer….

Kunstenaar:
RIBW/MO G.J. Scheurleerweg is een woonvoorziening binnen de maatschappelijke opvang van Stichting Volksbond Amsterdam voor ex dak- en thuisloze mensen met langdurige psychiatrische problematiek. Wij zijn op zoek naar een kunstenaar met een creatieve geest die van afvalmateriaal tuinbeelden kan maken. Lees meer….

Begeleider veegploeg:
De locatie aan de Jan Rebelstraat is een woonvoorziening voor dak-en thuisloze cliënten met psychiatrische en/of verslavingsproblematiek.Onze cliënten worden begeleid in hun woonvaardigheden en krijgen dagbesteding aangeboden. Lees meer….

Fotograaf t.b.v. de foto- en filmschool:
RIBW/MO G.J. Scheurleerweg is een woonvoorziening binnen de maatschappelijke opvang van Stichting Volksbond Amsterdam voor ex dak- en thuisloze mensen met langdurige psychiatrische problematiek. De Volksbond heeft een eigen foto en filmschool. Om dit te ondersteunen zijn we op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger, met kennis van fotograferen en/of filmen. Lees meer….

Barmedewerker:
Centrum PS is een inloophuis van Stichting Volksbond Amsterdam. Het biedt werk en activiteiten voor en door mensen met beperkingen op verschillende levensgebieden. In een sfeer die participatie en eigen initiatief bevordert. Lees meer….

(Hobby)kok kookgroep:
RIBW/MO G.J. Scheurleerweg is een woonvoorziening binnen de maatschappelijke opvang van Stichting Volksbond Amsterdam voor ex dak- en thuisloze mensen met langdurige psychiatrische problematiek. Voor onze kookgroep zoeken wij een zelfstandige, gezellige, geduldige en vooral enthousiaste (hobby)kok. Lees meer….

Gastheer/gastvrouw:
RIBW/MO G.J. Scheurleerweg is een woonvoorziening binnen de maatschappelijke opvang van Stichting Volksbond Amsterdam voor ex dak- en thuisloze mensen met langdurige psychiatrische problematiek. Wij zijn op zoek naar een gastheer/gastvrouw die het leuk vindt een gezellige huiskamersfeer te creëren. Lees meer….

Creatief ondersteuner:
De locatie aan de Jan Rebelstraat is een woonvoorziening voor dak-en thuisloze cliënten met psychiatrische en/of verslavingsproblematiek.Onze cliënten worden begeleid in hun woonvaardigheden en krijgen dagbesteding aangeboden. Lees meer….

Creatief ondersteuner:
De Brecht is een woonvoorziening van Stichting Volksbond Amsterdam, voor mensen met psychiatrische problemen. Onze cliënten worden begeleid in hun woonvaardigheden en krijgen dagbesteding aangeboden. Wij zoeken een creatief ondersteuner die creatieve activiteiten wil ondernemen met onze cliënten. Lees meer….

Timmerman:
RIBW/MO G.J. Scheurleerweg is een woonvoorziening binnen de maatschappelijke opvang van Stichting Volksbond Amsterdam voor ex dak- en thuisloze mensen met langdurige psychiatrische problematiek. Wij zijn op zoek naar een timmerman die onze doelgroep begeleidt tijdens het klussen en timmeren. Lees meer….

Keukenhulp:
De Brecht is een woonvoorziening van Stichting Volksbond Amsterdam, voor mensen met psychiatrische problemen. Onze cliënten worden begeleid in hun woonvaardigheden en krijgen dagbesteding aangeboden. De keukenhulp vormt samen met een aantal cliënten van de Brecht de keukenbrigade. Lees meer….

Ondersteuner shopkeeper 2de handskledingwinkel:
Het inloophuis aan de Haarlemmerstraat bestaat uit een Koffiehuis voor dak-en thuislozen en een tweedehandskledingwinkel.Het inloophuis vervult een belangrijke functie in de buurt en wordt door bezoekers en buurtgenoten zeer gewaardeerd.De kledingwinkel wordt sinds jaar en dag goed beheerd door een vaste vrijwilliger en bezocht door een breed publiek. Lees meer….

Shopkeeper inloophuis:

Het inloophuis aan de Haarlemmerstraat bestaat uit een koffiehuis voor dak-en thuislozen en een tweedehands kledingwinkel.Het inloophuis vervult een belangrijke functie in de buurt en wordt door bezoekers en buurtgenoten zeer gewaardeerd. Lees meer….

Gastheer/gastvrouw:
De Brecht is een woonvoorziening van Stichting Volksbond Amsterdam, voor mensen met psychiatrische problemen. Onze cliënten worden begeleid in hun woonvaardigheden en krijgen dagbesteding aangeboden. Wij zoeken een gastheer/-vrouw die samen met de bewoners een leuke gezellige sfeer in huis wil creëren.Lees meer….

 

Portier:
RIBW/MO G.J. Scheurleerweg is een woonvoorziening binnen de maatschappelijke opvang van Stichting Volksbond Amsterdam voor ex dak- en thuisloze mensen met langdurige psychiatrische problematiek. Wij zijn op zoek naar een portier. Als portier houd je toezicht op wie er binnen komen en vertrekken, Lees meer….

Ondersteuner woonvaardigheden:
De Brecht is een woonvoorziening van Stichting Volksbond Amsterdam, voor mensen met psychiatrische problemen. Onze cliënten worden begeleid in hun woonvaardigheden en krijgen dagbesteding aangeboden. Wij zoeken een ondersteuner woonvaardigheden die samenwerkt met een cliënt van de Brecht om dagelijkse activiteiten te ondernemen. Lees meer….