Nieuws

1-jarige samenwerking: reden voor een feestje.

Dinsdag 17 november was het een jaar geleden dat enkele bewoners van de Jan Rebelstraat voor het eerst hun arbeidsmatige Dagbesteding uitvoerden bij de Stadsboerderij Osdorp van Martin ten Brink. Omdat te vieren werd er die dag vanaf 16.00 uur een feestje gehouden waarbij alle buurtbewoners, vertegenwoordigers van officiële buurtorganisaties en -instellingen, bewoners en medewerkers en vrijwilligers van de Jan Rebel welkom waren.

Locatiemanager van de Jan Rebelstraat, Yolanda Veerhuis, en de beheerder van de stadsboerderij, Martin ten Brink, hielden beiden een mooie toespraak over de progressie die de deelnemers persoonlijk en als groep hebben doorgemaakt en over de samenwerking. Deze is inmiddels verlengd voor nog een jaar…… of langer! Vervolgens overhandigde Yolanda aan elke deelnemer een paar nieuwe stevige werkschoenen en een gepersonaliseerde chocoladeletter.

Daarna werd de keuken geopend en kregen de gasten een heerlijk menu voorgeschoteld, bereid door de deelnemers en begeleiders. De opkomst was ondanks het slechte weer zo groot dat er net genoeg eten en drinken was voor iedereen.

Op naar nog zo’n succesvol jaar!