Nieuws

2e handskledingwinkel Le Boulevard du Brecht succesvol

Het was weer zover. Zaterdag 30 januari jl. ging de 2e hands kledingwinkel van De Brecht, ‘Le Boulevard du Brecht’ weer open bij Buurtwerkkamer Multibron in Amsterdam Zuidoost. Bij MultiBron werden wij meteen begroet door de wijkagent die ons hielp het kledingrek met een kleine voorraad aan winterjassen op de stoep te zetten en al snel kwamen de eerste klanten binnen. Al vóór openingstijd werd een jas voor € 10,– verkocht.

Vrijwilliger DJ Frank Wolkers en zijn vrouw Maria waren ook aanwezig. Dit duo zorgde voor livemuziek in de winkel. Yvonne (ook een vrijwilligster) hield zich bezig met breien. Vanwege de grote interesse is Boulevard du Brecht vanaf nu verrijkt met een eigen brei- en haakclubje onder de leiding van Yvonne. Dit creatieve clubje zal 27 februari aanstaande van start gaan.

Er was veel aanloop in de winkel, niet alleen van cliënten van De Brecht maar ook van buurtbewoners uit Venserpolder. De klanten bleven ondanks het slechte weer de hele middag binnenlopen, er werd goed verkocht en iedereen kijkt terug op een succesvolle èn gezellige dag.

Wij bedanken iedereen die ons heeft geholpen, zonder jullie inzet was dit niet mogelijk geweest!