Nieuws

Activiteitenruimte ‘Green room’ op GSW geopend

Op dinsdag 30 juli jl. was het dan zover. Dé activiteitenruimte op de GSW werd officieel en feestelijk geopend.

Arthur en Kalla stonden klaar om iedereen van harte welkom te heten. Er was koffie, thee, fris en taart!!! Zowel de bewoners, sommige nog een beetje voorzichtig, als ook de medewerkers van de GSW kwamen de nieuwe ruimte bewonderen en taart eten.

De activiteitenruimte (kamer 418) genoemd “green room” heeft een botanisch thema. De muren zijn in twee verschillende tinten groen geverfd en in de ruimte staan blanken houten tafels met bijpassende stoelen. Verder is het aangekleed met heel veel planten. Het is erg gezellig en sfeervol, aldus één van de bewoners.

Iedereen is van harte welkom in de Green Room, de koffie staat klaar!!

Er is ruimte voor inloop met een gezellig praatje en een kop koffie of thee; schilderen; krant lezen; mens erger je nieten; sieraden maken en andere creatieve uitspattingen en ontwikkeling voor de geest. Naast de arbeidsmatige dagbesteding zoals thunderplugs inpakken, zijn er ook computerlessen en is er ruimte voor het drugspastoraat om gesprekken te voeren met bewoners die met levensvragen zitten. Een wekelijks uurtje yoga, tai-chi of gewoon even lekker bewegen op muziek, er is veel mogelijk in samenspraak met de bewoners. Ook is er een grote keuken aanwezig voor andere activiteiten zoals samen koken.

Er wordt nog gewerkt aan een overzicht van de activiteiten. De activiteiten ruimte is open op:

Maandag        13.00   16.00 creatieve  inloop

Dinsdag          13.00   16.00  inloop en thunderplugs inpakken

Woensdag      11:00   12.00 sport inloop met tai chi & yoga

Donderdag      10.30   12.30 inloop en aanwezigheid Mark Lieshout van drugspastoraat

Na de zomer is de Green Room ook op donderdagmiddag open!!!