Nieuws

Bedankfeest voor vrijwilligers Volksbond

De Volksbond is heel blij met haar vrijwilligers. Om dat nog eens extra te benadrukken en hen hartelijk te bedanken voor hun geweldige inzet, organiseerden activiteitenbegeleider Cecile Kloosterman en coördinator vrijwilligers Harmjan Westerveld zaterdag 13 december een gezellig bedankfeest. Alle vrijwilligers ontvingen een fles wijn en een cadeaubon.

De vrijwilligers, die op alle locaties van de Volksbond werken, kwamen bij inloophuis Centrum PS bij elkaar. Ze vonden het heel leuk om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Ze bleven lang en genoten van de heerlijke hapjes die de vrijwillige koks van Centrum PS, Robert en Anja, bereid hadden. Robert en Anja boden spontaan aan de boodschappen te doen en de catering te verzorgen voor deze feestelijke bijeenkomst.

Activiteitenbegeleidster Maria Martinez Garcia gaf een leuke workshop ‘tegelwijsheid’. Elke vrijwilliger beschreef en versierde een tegel.

Dat de vrijwilligers het feest gewaardeerd hadden bleek wel uit de vele berichtjes die we hebben ontvangen. Het is fijn om iets terug te kunnen doen voor onze vrijwilligers!