Choose Life

Te behalen bedrag voor deze actie is € 3.200
110% Gedoneerd/€ -322 te gaan
Doneer nu!

Choose LifeHet koffiehuis in de Haarlemmerstraat is bezig met de organisatie van een portretserie van zijn vaste bezoekers, genaamd Choose Life. Een bevriende fotograaf is van plan om stoere zwart/witfoto’s te schieten van de bezoekers, en daarbij levensverhalen (“quotes”) te verzamelen, om zo te komen tot een beeld van de dakloze Volksbond-bezoeker van nu.

Om het project te kunnen financieren (er is o.a. geld nodig voor de huur van materiaal, het afdrukken van foto’s en organiseren van een expositie), wordt een crowdfundingsactie georganiseerd. Vanwege het artistieke karakter van het project, en de goede bekendheid van het platform, wordt het project via voordekunst.nl (Voordekunst) aangeboden.

Naast de betrokkenheid van de bezoekers van het koffiehuis, hebben een aantal betrokken vrijwilligers zich bij het project aangesloten. Zij helpen met name met de digitale/fysieke promotie en bij het contact leggen met externe partijen. De Volksbond foto- en filmschool wordt tevens betrokken: zij zijn gevraagd naar deelname, bijvoorbeeld door een dag mee te lopen op een dag dat de fotograaf foto’s komt schieten.

U kunt bijdragen aan deze actie door te delen

Sociale media maakt het erg makkelijk om vandaag bij te dragen aan de bekendheid van de Volksbond. Deel deze actie per email, facebook, twitter of linkedin. Alvast hartelijk dank.