Nieuws

Dagbesteding: Groengroep GSW

Iedereen die weleens op onze locatie is geweest zal het niet ontgaan zijn dat wij een enorme grote tuin hebben.

Ook heeft iedere bewoner een eigen tuintje. Om onze locatie weer te laten stralen van het groen zijn wij een dagbesteding project begonnen op de locatie GSW. Voor nu hebben wij meer dan genoeg werk op de locatie, maar wie weet kunnen wij in de toekomst uitbreiden.

Elke dinsdag en vrijdagmorgen werken wij van 09.30 tot 13.00 uur. Op de dinsdag worden wij begeleid door Hovenier Willem die buiten de verzorging van de tuin ons ook veel kan leren over de natuur.

Werken in de buitenlucht heeft enorm veel voordelen. Zelfs na een paar keer in de tuin gewerkt te hebben wordt dit al bevestigd door de deelnemers. Even lekker met het lichaam bezig zijn, frisse lucht inademen en vooral even je gedachten opzij zetten door je te focussen op je werk.

Wij hebben nu al een gezellige en gemotiveerde groep die bestaat uit deelnemers vanuit de locatie, maar ook vanuit de wijk hier in Noord.

Kom gerust eens langs om ons project te bekijken en heb je interesse of wil je meer informatie laat het ons dan weten hier op de GSW.