Nieuws

Dank aan atletiekvereniging ATOS

Op zondag 10 september zijn wij op uitnodiging van de atletiekvereniging ATOS hier in Noord aanwezig geweest bij de 30 van Noord.

Met 6 vrijwilligers/bewoners hebben wij die dag weer water en fruit uitgedeeld aan alle hardlopers die die dag deelnamen aan de run.

Met veel bewondering en enthousiasme van onze kant naar de hardlopers toe ontvingen wij ook veel dankbaarheid van de lopers die na de finish hun fruit en drinken bij ons kwamen halen.

 

ATOS heeft ons altijd gesteund met verschillende donaties van kleding en schoenen, maar vandaag hebben zij daar een schepje bovenop gedaan.

Voor dit jaar heeft ATOS ons uitgekozen voor deze sponsorloop. Elk jaar steunen zij een goed doel en dit jaar hebben zij aan ons gedacht.

Vanuit de organisatie van ATOS heeft Sandry Meerdink ons vandaag een cheque overhandigd. Alle lopers en leden van ATOS hebben in totaal ruim €1000,- opgehaald.

 

Wij willen dan ook via deze weg ATOS en met name Sandry, ontzettend bedanken voor de cheque. Wij gaan hier absoluut iets heel leuks mee doen.

 

Namens alle bewoners en medewerkers danken wij de atletiekvereniging ATOS in Noord.