Nieuws

Een vrijwilliger vertelt: Een mooie ervaring op de Jan Rebelstraat

Een mooie terugkoppeling van zaterdag 21 april op de Jan Rebelstraat.

Beste allemaal,

Ik wil jullie allereerst nogmaals bedanken, dat we de mogelijkheid hebben gekregen om voor een leuke club mensen te mogen koken. De mensen hebben volgens mij echt genoten van het eten en een aantal mensen hebben zelfs meerdere keren hun bordje laten vullen.

We hebben een leuke rondleiding gehad van Dhr. Tjerks en die heeft ons meegenomen in een wereld, die voor ons dorpelingen geheel onbekend was. Zaterdag 21 april vierde ik mijn verjaardag en had mijn vrienden niet verteld wat we gingen doen en die waren eerst zeer verrast en verbaasd, dat ik een vrijwilligers initiatief had georganiseerd. Normaal gaan we een weekendje weg of doen we iets anders leuks, maar deze zagen ze niet aankomen.

De mensen hebben het echt gewaardeerd, dat er een keer vers voor ze werd gekookt en dat gebeurt volgens mij niet veel. De kok die normaal op zaterdag voor de mensen kookte is helaas gestopt door gezondheidsproblemen en dat is echt jammer. Jullie hebben een professionele keuken en het zou zonde zijn, dat door het wegvallen van de kok deze niet meer kan worden gebruikt.  Het is niet alleen leuk voor de bewoners, maar ook zeker heel leuk voor de mensen die komen koken.

Ik ben ervan overtuigd dat er meer mensen zijn, die net als wij het leuk vinden om een keer een ander uitje te organiseren, want het is echt de moeite waard en je krijgt er heel veel voor terug.

Aldus; Jeroen Schaap alias jarige Jop