Nieuws

Feest GSW op 6 september

De bewoners van de GSW in Noord merkten al wat activiteiten van het team dagbesteding zelf. Er waren studenten van de internationale school om het team dagbesteding mee te helpen met de opbouw van tentjes in de tuin en het stylen van het veld op het binnenterrein voor een feest voor alle bewoners van GSW.

Ook grote speakers rolden de prachtige binnentuin van het GSW in en een podium werd geplaatst, er kwam ook een leuk barretje met welkomstdrankjes en muzikanten zochten en leuke plek bij het podium. Slingers werden opgehangen en de installatie getest. De wind was wat onvoorspelbaar waardoor een tentje tijdens de opbouw was weggewaaid, de studenten waren daar zo lang mee bezig geweest, dus zonder tentje door met de opbouw met een lekker zonnetje in de tuin van de GSW.

Om drie uur ´s middags was het dan zover, ineens stormde Brassband Request als verrassing het gebouw binnen om de bewoners in de feeststemming te brengen, een swingende parade door het hele gebouw en de tuin. Het feest kon beginnen!

Daarna kwam de band Vetschiller met gezellige Nederlandstalige muziek in de binnentuin en ondertussen was Barbara de kapster ingehuurd om bewoners te voorzien van een nieuwe coupe en daar werd dan ook gretig gebruik van gemaakt. Een heuse Henna artiest was op het terrein aanwezig om prachtige tekeningen te maken op de huid, abstracte bloemen en geometrische patronen. Er was ook een workshop Bandanas kleuren. Een medewerker van Hospitality was voor die middag de Mc om de feestvreugde te verhogen.

Bij het grasveld stond een grote roze foodtruck met verschillende verse hapjes en fruit-smoothies, er was genoeg voor iedereen. In de pauze van de band nam Yosha de Combatinstructeur het stokje over en begon met haar Combat-les op dancemuziek, even lekker bewegen door het doen van boksbewegingen en verschillende vechtkunstoefeningen. Het weer was overwegend droog maar ineens toch een buitje en verhuisde de band naar binnen om daar de gezelligheid voort te zetten. Buiten stond de ijskar van ijskoud de beste bolletjes te scheppen, een lekker dessert als afsluiting van het heerlijke feest.