Nieuws

Kerstfeest Dagbesteding Jan Rebel op de Stadsboerderij Osdorp

Deelnemers en alle begeleiders DAGBESTEDING Jan Rebel vierden samen Kerstfeest 2017 op de Stadsboerderij Osdorp (zie: www.stadsboerderijosdorp.nl) met een heerlijke uitgebreid kerstdiner bereidt en geserveerd door vrijwilligster kokkin Lydia en begeleiders aan een feestelijke tafel met prachtige kerststukken gemaakt door vrijwilliger Antonio.

De deelnemers werden lekker in de watten gelegd en hoefden alleen maar aan te schuiven en werden bediend. De rollen eens omgedraaid! Ook kwam de Kerstman nog voorbij met een heerlijke warme oranje fleecetrui voor elke deelnemer in het geval het wat kouder wordt. Vooraf werd er nog gedanst door Ruben en beheerder Martin, een paar erg grappige video’s getoond van Mr Bean, voordat iedereen werd getrakteerd op een door Martin aangeboden Kerstmaal van heerlijke groentesoep, brood met buitenlandse kaasjes, superlekkere en kei grote vers gebakken lekkerbekken en als knaller een dessert van diverse ijssoorten en vers fruit toe.

De deelnemers hebben genoten en bedankten Martin, de vrijwilligers en begeleiders voor de geweldige middag en iedereen wenste elkaar een mooie Kerst toe.