Nieuws

Kerst op GSW

Team dagbesteding  en Ob hebben dit jaar ondanks de Corona de bewoners toch warme decemberdagen bezorgd, o.a. door het beschilderen van kerstballen en het maken van Led-schilderijen en het samen versieren van de diverse bomen die in het pand staan was ook een fijne klus.

Lekker eten op de eerste kerstdag van restaurant Pagode, onder leiding van het Ob team die zich feestelijk hadden verkleed voor de gelegenheid en een heuse borrelavond de Luxe de dag erna met verschillende hapjes.

Met kerst zelf een fijne kersttas met allerhande cadeautjes en lekkernijen voor iedere bewoner en lunchtraktatie (alcoholvrije) Glühwein met een ragoutpasteitje. De mensen die vaste dagbesteding deden kregen ook nog een cadeaubon erbij van Team dagbesteding.

In de woonkamer was een bioscoop ingericht waar de bewoners op een extra groot scherm konden genieten van Kerstfilms. In verband met Covid was dat op intekening en een maximum aantal plaatsen, maar dat mocht de pret niet drukken. Alles is dit jaar even anders dan voorgaande jaren maar aan iedere bewoner is gedacht en heeft toch een beetje van de kerstsfeer mogen proeven op de GSW

Team GSW