Nieuws

Kledingverkoop Buurtkamer Kostelijk

Onze bezoekster Ruhua Lin werkt al geruime tijd in de 2e handskledingwinkel van Buurtkamer Kostelijk. Zij is hier 4 dagdelen per week druk mee bezig. 1 Dag per week werkt Ruhua bij Huis van de Buurt, ‘De Klinker’, waarmee Buurtkamer Kostelijk overigens ook samenwerkt. Het Huis van de Buurt is gevestigd in woonzorgcentrum De Klinker in de Borgerbuurt en biedt oudere buurtbewoners en mensen met een beperking een plek in de buurt waar men elkaar kan ontmoeten.
Er is een grote inloopruimte met een receptie, een leestafel en een computerhoek. Mensen kunnen in het Huis van de Buurt terecht voor activiteiten en nu ook om kleding te kopen welke vanuit Buurtkamer Kostelijk wordt aangeboden.

Ruhua is al enorm bekend geworden door haar enthousiasme en gedrevenheid. De kledingverkoop gaat erg goed en wordt door de mensen zeer gewaardeerd. De sfeer is gezellig en de mensen zijn open naar Ruhua toe. Ze komen langs om een praatje te maken en hun wensen aan te geven voor een kleur of wanneer ze op zoek zijn naar andere kledingmaten. Samen met de begeleiding zoekt Ruhua de juiste kleding uit.
Wanneer er weer kleding benodigd is, gaat Ruhua hiervoor flyeren in de buurt.