Nieuws

Moestuin zomerklaar maken groot succes!

Moestuin de Brecht was 29 maart de ideale ontmoetingsplek voor vrijwilligers, buurtbewoners, Brechtbewoners en begeleiders. Iedereen kwam samen om de moestuin klaar te maken voor de beplanting. En dat was een enorm succes.

De eerste hulptroepen (vrijwilligers van Serve the city) kwamen om 09.00 uur en men werd ontvangen met eeh heerlijk kopje koffie. Al snel werd het steeds drukker en ook een aantal buurtbewoners kwam helpen. Na het welkomstwoord en het voorstelrondje ging iedereen aan de slag in de moestuin. Iedereen nam een moestuinbed voor zijn rekening en begon met spitten en wieden en ook de vijver kreeg een goede onderhoudsbeurt.

Tijdens de pauze was er tijd om onder het genot van de eigengemaakte worteltaart en een kopje koffie elkaar nog beter te leren kennen. Er werden veel vragen gesteld door de Brechtbewoners welke graag beantwoord werden door de vrijwilligers en de buurtbewoners. Na de pauze ging men nog even hard aan de slag en om 13.00 uur waren alle moestuinbedden gereed. De dag werd afgesloten met een heerlijke lunch. Het was een dag om ‘in te lijsten’. Iedereen die heeft meegeholpen: bedankt!