Nieuws

NLDoet vrijwilligersdag op De Brecht

Zaterdag 11 maart jl. stond in het teken van NLDoet op De Brecht. Maar liefst 4 vrijwilligers (een gezin dat via Serve the City kwam en een buurvrouw) waren al vroeg aanwezig om samen met diverse bewoners van De Brecht de handen uit de mouwen te steken.
Na de kennismaking en een kop koffie ging men druk aan de gang met de voorbereidende werkzaamheden om het tuinmeubilair op te knappen. Een paar bewoners verzorgden intussen de catering en DJ Frank zorgde voor de nodige arbeidsvitaminen.

Toen de voorbereidende werkzaamheden gereed waren (schuren, stofvrij maken etc.) was er tijd voor een koffiepauze waarbij men kon genieten van de heerlijke worteltaart die door een bewoonster van De Brecht was bereid. Ook kwam Hans Mooren, fotograaf van De Echo, langs om wat foto’s te maken ten behoeve van een artikel over NLDoet.
Na de koffiepauze werd begonnen met het echte schilderwerk en het resultaat was al snel zichtbaar: de grauwe bankjes en tafel hadden een mooi wit jasje gekregen.

Iedereen was precies volgens schema klaar zodat men vervolgens gezamenlijk uitgebreid kon genieten van de overheerlijke broodjes, pannenkoeken en verse fruitsalade. Het was een mooie ochtend met een ‘gouden team’ dat zich belangeloos inzette. Iedereen kan terugkijken op een geslaagde en gezellige dag met een mooi eindresultaat.

Iedereen die ons heeft geholpen: bedankt!