Nieuws

Ruigoord Conferentie 2018 – Express yourself

Op 20 september komen clienten, bewoners en bezoekers van VBSCW weer bijeen op de jaarlijkse Ruigoord conferentie. Vertegenwoordigers van verschillende locaties hebben de afgelopen acht weken weer hard gewerkt om het programma rond te krijgen. Deze ontmoetingsdag staat in het teken van expressie. Ons motto die dag luidt dan ook: ”Express yourself”. De ochtend gaan we met zijn allen aan line dancing doen onder leiding van Albert en Suzanne.

De middag gaan de bezoekers in debat met Bart van Velde (directeur). De toekomst van de medezeggenschap zal dan zeker te sprake komen! En er staan een zestal workshops gepland, “de workshops”: Hoe leer ik mijn mobiele telefoon kennen, hoe plak ik mijn band met zonder water? of Hoe versier ik mijzelf of een ander, hoe communiceer ik met behulp van een djembé, hoe schilder ik binnen een half uur een heuse Picasso? en voor de sportievelingen “the art of Fair Play“.

Aan het eind van de middag heffen we het glas op een voorspoedige en gezonde toekomst!