Monique Brewster
Lid Raad van Toezicht

Ik stel mij graag voor als lid van de Raad van Toezicht van Stichting Volksbond Streetcornerwork. Mijn naam is Monique Brewster. Ik woon met mijn gezin in Amsterdam en ik werk nu als directeur bij een kleine woningcorporatie in Leusden na bijna twintig jaar bij Amsterdamse corporaties gewerkt te hebben waarvan het grootste deel tijdens de vernieuwingsoperatie in de Bijlmermeer.

Naast mijn werk ben ik toezichthouder bij de Stichting Westelijke Tuinsteden, 15 basisscholen in Amsterdam Nieuw West en zet ik mij als voorzitter van de vriendenstichting in voor het CBK Zuidoost.
Mijn werk doe ik vanuit de overtuiging dat je niet alleen voor jezelf leeft. Dat is voor mij ook de motivatie om mij in te zetten voor maatschappelijke instellingen als Stichting Volksbond Streetcornerwork.