Nieuws

Sinterklaas vieren met de buren

Sinterklaasbingo dinsdag 5 december was een groot succes. De bingo werd in het restaurant de Brecht gehouden en was een groot succes met vele leuke prijzen. Er kwamen totaal circa 17 bewoners op de bingo af. Naast de grote hoeveelheid bewoners waren er ook een aantal kinderen en mensen uit de buurt.

Om 19:30 uur werd met een aangeboden kopje koffie, een glaasje frisdrank en snoepgoed de pakjesavond geopend. Tussendoor werden er sinterklaasliedjes gezongen onder het genot van een warm hapje en een drankje. De worteltaart van Rachab viel in het bijzonder bij iedereen in de smaak.

Het was stil in het restaurant en de bewoners en buurtbewoners luisterden aandachtig naar de getallen die door “Herman: Clown de Piet” werden opgeroepen tijdens de bingoronde. Andere bewoners moesten niet toevallig binnenkomen en die ene bekende in de eetzaal begroeten, want de kans was groot dat zij een “sssssht” terugkregen. Alle tafels in de eetzaal waren bezet en stonden bewoners en buurtbewoners in alle stilte de gevallen nummers af te strepen. Niemand is met lege handen huiswaarts gekeerd, er was voor iedereen een cadeautje, natuurlijk had de ene er wel wat meer dan de andere.

We hebben ons allemaal goed geamuseerd. Kortom, wij kunnen terugkijken op een geslaagde avond.