Ambulant begeleider, combifunctie: ‘Iedereen doet er toe, in de buurt, prikkelend, net even anders’. Dat is waar wij voor staan en dat zoeken we ook in jou. Wij zijn perMens (voorheen Volksbond Streetcornerwork). Wij werken met en voor mensen in een zeer kwetsbare positie. Wij bieden en ontwikkelen wijkgerichte zorg, straathoekwerk, activering, opvang en woonvormen.
Voor ons team in Nieuw-West zoeken wij per 1 mei een Ambulant Begeleider, combifunctie:
Herstartstudio’s Dolhaantjestraat en Ambulante Begeleiding in Nieuw West.
(32 tot 36 uur per week) lees meer……

Ambulant begeleider: ‘Iedereen doet er toe, in de buurt, prikkelend, net even anders’. Dat is waar wij voor staan en dat zoeken we ook in jou. Wij zijn perMens (voorheen Volksbond Streetcornerwork). Wij werken met en voor mensen in een zeer kwetsbare positie. Wij bieden en ontwikkelen wijkgerichte zorg, straathoekwerk, activering, opvang en woonvormen.
Voor ons team in Velsen zoeken wij een Ambulant begeleider voor 24 uur per week lees meer……

Straathoekwerker: ‘Iedereen doet er toe, in de buurt, prikkelend, net even anders’. Dat is waar wij voor staan en dat zoeken we ook in jou. Wij zijn perMens (voorheen Volksbond Streetcornerwork). Wij werken met en voor mensen in een zeer kwetsbare positie. We bieden en ontwikkelen wijkgerichte zorg, straathoekwerk, activering, opvang en woonvormen.
Voor ons team in Velsen zoeken wij per 1 mei een Straathoekwerker voor 32 uur per week lees meer……

Veldwerker dak- en thuisloze volwassenen: ‘Iedereen doet er toe, in de buurt, prikkelend, net even anders’. Dat is waar wij voor staan en dat zoeken we ook in jou. Wij zijn perMens (voorheen Volksbond Streetcornerwork). Wij werken met en voor mensen in een zeer kwetsbare positie. We bieden en ontwikkelen wijkgerichte zorg, straathoekwerk, activering, opvang en woonvormen.
Voor het team van Veldwerk Amsterdam in Amsterdam Centrum zoeken wij per direct een Veldwerker dak- en thuisloze volwassenen voor 32 uur per week lees meer……