Ondersteunend Begeleider: Wij zijn perMens, voorheen Volksbond Streetcornerwork. Met en voor mensen in een zeer kwetsbare positie. We bieden en ontwikkelen wijkgerichte zorg, begeleiding, straathoekwerk, activering, opvang en woonvormen. Onze kernwaarden zijn: ‘iedereen doet er toe, in de buurt, prikkelend, net even anders’. Wij geloven dat we hiermee verschil maken en zoeken dit ook in jou, als Ondersteunend Begeleider op locatie Atlantisplein in Amsterdam Oost (28-32 uur per week) Lees meer…..

Ambulant Begeleider: Wij zijn perMens, voorheen Volksbond Streetcornerwork. Met en voor mensen in een zeer kwetsbare positie. We bieden en ontwikkelen wijkgerichte zorg, begeleiding, straathoekwerk, activering, opvang en woonvormen. Onze kernwaarden zijn: ‘iedereen doet er toe, in de buurt, prikkelend, net even anders’. Wij geloven dat we hiermee verschil maken en zoeken dit ook in jou, als Ambulant Begeleider voor ons team in Amsterdam Nieuw West (32 uur per week) Lees meer…..

Veldwerker/straathoekwerker Haarlem: Wij zijn perMens, voorheen Volksbond Streetcornerwork. Met en voor mensen in een zeer kwetsbare positie. We bieden en ontwikkelen wijkgerichte zorg, begeleiding, straathoekwerk, activering, opvang en woonvormen. Onze kernwaarden zijn: ‘iedereen doet er toe, in de buurt, prikkelend, net even anders’. Wij geloven dat we hiermee verschil maken en zoeken dit ook in jou, als veldwerker/straathoekwerker voor ons team in Haarlem (16 tot 24 uur per week) Lees meer…..

Veldwerker/straathoekwerker Zuidoost: Wij zijn perMens, voorheen Volksbond Streetcornerwork. Met en voor mensen in een zeer kwetsbare positie. We bieden en ontwikkelen wijkgerichte zorg, begeleiding, straathoekwerk, activering, opvang en woonvormen. Onze kernwaarden zijn: ‘iedereen doet er toe, in de buurt, prikkelend, net even anders’. Wij geloven dat we hiermee verschil maken en zoeken dit ook in jou, als veldwerker/straathoekwerker voor ons team in Amsterdam Zuidoost (32 uur per week) Lees meer…..