Nieuws

Valentijn Disco geslaagd!

Vrijdag 13 februari jl. vond de Valentijn Disco plaats in het Boeninghuis. De verzamelplek voor de Valentijn Disco was op de Brecht zelf waarna men gezamenlijk naar het Boeninghuis liep. Bewoners van de Brecht, de vrijwilligsters Yvonne en Heidi, familie van bewoners, moestuinhouders en meerdere mensen vanuit Multibron waren aanwezig. Ook vanuit het Boeninghuis zelf waren mensen aanwezig. De opkomst was dus groot en daarmee was de avond al bij voorbaat geslaagd.
Iedereen ontving bij binnenkomst een lichtgevend discobandje om de sfeer er alvast goed in te krijgen. Bewoner Johnny heeft gezongen en is in het zonnetje gezet door de vrijwilligers van het Boeninghuis. Later op de avond heeft Johnny het Boeninghuis in het zonnetje gezet en bedankt. Er werd gezongen voor Gilma die de volgende dag jarig was en Herman heeft als aangekondigd ‘gerapt’! Hij was wat zenuwachtig maar kreeg een geweldig en verdiend applaus voor zijn optreden. De DJ draaide op volle toeren, de polonaise werd gelopen en de limbo gedanst. Een vloer vol dus met vrolijke, dansende mensen. De heerlijke Surinaamse hapjes waren niet aan te slepen!
Rond 22.00 uur was iedereen wel uitgedanst en liep iedereen nog nagenietend terug naar De Brecht.
Al met al een gezellige, swingende avond dus waar de stemming goed in zat.
Wij zijn trots op onze bewoners die hebben meegedaan en een speciaal woord van dank voor onze vrijwilligers, zonder hun steun is het een stuk moelijker deze activiteiten te organiseren. Ook Stichting SES en Woonstichting De Key willen wij bedanken, mede dankzij hun steun hebben wij deze leuke avond kunnen realiseren!