Wijkzorg/Ambulante Ondersteuning

Wij bieden naast ondersteuning aan mensen in onze woonvoorzieningen ook ondersteuning aan mensen in een eigen huis. Wij kunnen u op alle gebieden van het leven helpen. Uw interesse en mogelijkheden zijn hierin het uitgangspunt. Wij kunnen u ook ondersteunen bij het zoeken naar een gewenste daginvulling.

Samen met u kijken wij naar wat u zelf kunt en naar steun en hulp in uw eigen omgeving. Lukt dit niet, dan zoeken we samen verder naar andere oplossingen. Want wij kennen de weg in uw wijk en hebben veel kennis en goede contacten. U krijgt goed advies en als het nodig is helpen wij u ook bij de vervolgstappen.

Snel geregeld
Aanmeldingen kunnen door eenieder (verwijzers/behandelaars maar ook door cliënten zelf) gedaan worden via onderstaand formulier.

Aan onze ondersteuning en hulp zijn geen kosten verbonden en er is geen wachtlijst. Binnen vijf werkdagen na aanmelding nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor één of meerdere gesprekken. Die gesprekken zijn bij voorkeur bij u thuis. En natuurlijk kan er nog iemand van u bij dit gesprek zijn als u dat wilt. In deze gesprekken kunt u ons vertellen waar u ondersteuning of hulp bij zoekt.

Heeft iemand anders u aangemeld? Dan nemen wij met hem of haar contact op.

Aanmeldformulier

De ingevulde gegevens worden alleen gebruikt om contact op te kunnen nemen met de aanmelder en niet voor andere doeleinden. De gegevens zijn alleen inzichtelijk voor de wijkzorgcoördinator (en zijn leidinggevende) per gebiedsteam die ook de aanmelding oppakt. Gegevens worden bewaard gedurende de wettelijke periode die hiervoor staat. Wanneer een aanmelding niet leidt tot ondersteuning worden de gegevens meteen vernietigd. 

  • indien van toepassing