Vrijwilliger bij de Volksbond: altijd veel te beleven!

connie
Wil je iets voor een ander betekenen? Voor kwetsbare mensen die extra steun kunnen gebruiken? Meld je aan bij de Volksbond! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Het maakt niet uit of je jong bent of oud en of je ervaring hebt of niet.

Interessant en waardevol werk

Onze cliënten hebben veel meegemaakt. Velen van hen hebben zich jarenlang op straat staande moeten houden. Ze bezitten een enorme veerkracht en staan vaak creatief in het leven. Veel van hen hebben behoefte aan contact en aandacht. Jij kunt daarin veel voor ze betekenen.

Veel soorten vacatures

We hebben veel en gevarieerd werk voor vrijwilligers. Je vindt dus altijd een taak die goed bij jou past. Word bijvoorbeeld buddy, receptionist, kok of bedenk en begeleid creatieve of sportieve activiteiten. De Volksbond zit op zeven locaties in de stad. Er is altijd wel een Volksbondlocatie bij jou in de buurt!

Lijkt het je leuk om als vrijwilliger met onze cliënten samen te werken? Wil je kennis maken met onze organisatie of meer weten over vrijwilligerswerk? Stuur een mail naar info@vbscw.nl.